Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolovao od cerebralne paralize

Nije se imao tko brinuti za njega: Kineski mladić preminuo nakon što mu je obitelj završila u karanteni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su mu otac i mlađi brat završili u karanteni, za nepokretnog 17-godišnjaka nije se imao tko brinuti. U tjedan dana navodno su ga tek tri puta posjetili predstavnici lokalne vlasti i njegova teta.

Tinejdžer (17) iz ruralnog dijela pokrajine Hubei preminuo je u svom domu nakon što mu je obitelj završila u karanteni zbog koronavirusa. Mladić je bolovao od dječje paralize i nije bio sposoban brinuti se sam za sebe nakon što su mu otac i mlađi brat završili u karanteni zbog simptoma visoke temperature prije tjedan dana.

Pročitajte i ovo U trgovačkom centru u Sydneyju muškarac je napadao prolaznike nožem, ubila ga je policija - 11 Horor VELIKA GALERIJA Suze na licima, majke s djecom u nevjerici: Šokantan napad blokirao centar Sydneyja Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

Otac je zamolio lokalne vlasti da se brinu o 17-godišnjaku, ali navodno su ga u tjedan dana samo dva puta posjetili i dali mu jesti, piše The Guardian.

Mladića je navodno posjetila i teta, ali posljednja tri dana nije mogla doći do njega zbog vlastitog slabog zdravlja.

Inače, od koronavirusa dosad je preminulo 170 ljudi, a oboljelo je 7700.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene