Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadržan na promatranju

Krvavi sukob u migrantskom centru kod Mostara: obračunala se dvojica migranata, jedan izboden nožem

Migranti (Foto: AFP)
Migranti (Foto: AFP) Foto: Afp
Jedan pakistanski državljanin izboden je nožem u ponedjeljak u migrantskom centru Salakovac kod Mostara u obračunu s drugim migrantom.

 Kako su potvrdili iz centra, izgred se dogodio oko 07.00 sati kada je došlo najprije do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba dva pakistanska migranta. Oni su sve prijavili lokalnoj, Hercegovačko-neretvanskoj policiji.

Pročitajte i ovo Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju Ilustracija tragedija u Albaniji U stravičnoj nesreći osam ljudi poginulo: Automobil jurio 200 km/sat i sletio u rijeku

''Nakon provedene istrage i urađenog očevida, utvrđeno je da je nakon fizičkog sukoba dva državljanina Pakistana, jedan dobio ozljede nožem u predjelu leđa. Osumnjičeni je uhićen te je obaviještena služba za poslove sa strancima, a ozlijeđeni migrant je prebačen u Regionalni medicinski centar dr Safet Mujić'', navodi se u priopćenju MUP-a Hercegovačko -neretvanske županija.

Medicinski izvori iz RMC-a naveli su kako je pakistanski državljanin izvan životne opasnosti, te je zadržan na promatranju.

U obračunu na području Velike Kladuše, jedan migrant je ubijen proteklog vikenda. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene