Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Poziva na strpljenje

Merkel: Ekonomsko ozračje u 2013. teže nego 2012.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka kancelarka Angela Merkel u novogodišnjem obraćanju naciji, koje su mediji dobili na uvid u nedjelju, upozorila je svoje sunarodnjake da će ekonomsko ozračje biti teže u 2013. nego tijekom 2012. te ih je pozvala na strpljenje i odvažnost.

'Ekonomsko ozračje neće biti lakše, već teže nego protekle godine. No, to nas ne treba obeshrabriti, već naprotiv, potaknuti', rekla je Merkel u govoru koji će prenijeti televizija u ponedjeljak navečer.

U tekstu koji su mediji dobili na uvid u nedjelju, čelnica prve europske ekonomije, podsjetivši na ekonomsku krizu u Europi, pozvala je na strpljenje.

Pročitajte i ovo Doček Nove godine Sydeney Centar Sydneyja Milijuni ljudi u opasnosti: Na dočeku Nove godine širila se smrtonosna bolest Slika nije dostupna Zanimljiva teorija VIDEO Putinovo novogodišnje obraćanje podiglo prašinu: "Čestitku je očigledno generirala umjetna inteligencija"

'Reforme o kojima smo donijeli odluku u Europi počinju pokazivati rezultate. No, moramo imati još strpljenja, jer smo još daleko od prevladavanja krize', rekla je, uz ostalo, Merkel. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene