Obavijesti Video Pretražite Navigacija

McCannovi pregovaraju o snimanju filma o potrazi za Maddie

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji nestale četverogodišnje Madeleine McCann pregovaraju s IMG-om o prodaji prava za snimanje filma o iskustvima tijekom potrage za Maddie.

Prema pisanju medija za sutra je zakazan susret Kate i Gerryja McCann s predstavnicima jedne od najvećih svjetskih tvrtki iz svijeta zabave, IMG-om.

Pročitajte i ovo Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama Danka Ilić tijelo nije pronađeno Rekonstrukcija monstruoznog ubojstva malene Danke: Ovo je i dalje najveća enigma

Procjenjuje se kako bi ugovor o pravima za snimanje filma mogao vrijediti nekoliko milijuna dolara.

Kate i Gerry McCann navodno trebaju još novca jer je milijun i 200 tisuća funti, prikupljenih od javnih donacija u svrhu potrage za Maddie, gotovo potrošeno.

'Pristat će samo na ugovor koji će jamčiti osjećajan pristup s razumijevanjem situacije', izjavio je izvor blizak McCannovima. 

Par razmatra i mogućnost prodaje prava za knjigu, te intervjua za medije s ciljem da sav prihod ide u Fond za traženje njihove kćeri.

Malena Madeleine nestala je 3. svibnja iz apartmana u mjestu Praia da Luz u Portugalu, gdje je bila na ljetovanju s obitelji.

'Donacije i dalje stižu, ali nam je potrebno još novca. Za prava na snimanje filma kontaktiralo nas je nekoliko velikih filmskih tvrtki', izjavio je isti izvor. 

'Pregovori su u tijeku, a pitanje novca još nismo ni dotaknuli. Imali smo sastanak s predstavnicima obitelji McCann na kojem smo razgovarali o želji da dokumetiramo potragu za Maddie koja još traje', stoji u priopćenju produkcijske kuće Darlow Smithson, koja je u vlasništvu kompanije IMG.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene