Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Makedonska ministrica vozi ukradeni Beckhamov BMW?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Makedonska policija objavila je kako nije sigurna vozi li se ministrica unutarnjih poslova u ukradenom BMW-u Davida Beckhama.

"Ne možemo potvrditi da se radi o Beckhamovom džipu", izjavio je glasnogovornik policije, nakon što su lokalni mediji objavili da je novi službeni automobil ministrice Gordane Jankulovske zapravo ukradeni BMW X5 popularnog engleskog nogometaša.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna suglasni oko rata Plenković s bugarskom ministricom o Ukrajini: "Ključno je spriječiti prelijevanje krize s teritorija Ukrajine na područje zapadnog Balkana" Ministrica i pauk VIRALNI VIDEO Veliki pauk lovac hodao po nozi ministrice usred obraćanja o koroni, njena reakcija mogla bi mnoge iznenaditi

Makedonska policija zaplijenila je 2005. godine sporno vozilo na makedonsko-albanskoj granici. Kasnije su se pojavile sumnje da se radi o automobilu bivšeg nogometaša Real Madrida ukradenom u španjolskoj prijestolnici.

Vozilo je službeno u vlasništvu ministarstva unutarnjih poslova sve dok ga ne zatraži pravi vlasnik.

Glasnogovornik Ivo Kotevski rekao je kako džip kojim se služi
Jankulovska "vjerojatno nije" Beckhamov.

"Jedina veza između zaplijenjenog džipa i onoga koji je ukraden Beckhamu je činjenica da su ukradeni u približno isto vrijeme", rekao je Kotevski.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene