Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Makedonska policija objavila je kako nije sigurna vozi li se ministrica unutarnjih poslova u ukradenom BMW-u Davida Beckhama.


"Ne možemo potvrditi da se radi o Beckhamovom džipu", izjavio je glasnogovornik policije, nakon što su lokalni mediji objavili da je novi službeni automobil ministrice Gordane Jankulovske zapravo ukradeni BMW X5 popularnog engleskog nogometaša.

Vezani članci Ministrica Blaženka Divjak (Foto: Dnevnik.hr) Ministrica Divjak o Bandićevim napadima: ''Smeta mi 'gospođa ministarka', ja sam slučajno Hrvatica, ali moglo je biti i drugačije'' Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) Gabrijela Žalac novu vozačku dozvolu mogla je dobiti za 24 sata. Postoji način da je dobije, a da i ne kroči u policijsku postaju

Makedonska policija zaplijenila je 2005. godine sporno vozilo na makedonsko-albanskoj granici. Kasnije su se pojavile sumnje da se radi o automobilu bivšeg nogometaša Real Madrida ukradenom u španjolskoj prijestolnici.

Vozilo je službeno u vlasništvu ministarstva unutarnjih poslova sve dok ga ne zatraži pravi vlasnik.

Glasnogovornik Ivo Kotevski rekao je kako džip kojim se služi
Jankulovska "vjerojatno nije" Beckhamov.

"Jedina veza između zaplijenjenog džipa i onoga koji je ukraden Beckhamu je činjenica da su ukradeni u približno isto vrijeme", rekao je Kotevski.