Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Strašna priča o nesreći, u kojoj je svoje mlade živote nedavno izgubilo dvoje djece, dobila je svoj nastavak.


Trogodišnja Maša i njezin 11-mjesečni brat Martin iz aleksinačkog sela Bankovac utopili su se u srijedu dok je njihova majka Biljana pokušala pregaziti nabujalu rijeku Turiju kako bi se susrela s ljubavnikom, piše srpski Kurir.

Biljana je na saslušanju u policiji izjavila kako je ljubavnu vezu s 41-godišnjim slijepim muškarcem započela 5 dana prije tragedije te da su joj djeca ispala iz ruku dok je pokušavala doći do njegove kuće. Protiv nje je podnesena kaznena prijava zbog teškog djela protiv opće sigurnosti i prijeti joj kazna zatvora od jedne do osam godina.

Vezani članci Ana Brnabić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) "O Karadžiću ćemo se očitovati kad to učine svi ostali. U regiji su se malo požurili" Srušena bista Radovana Karadžića u Beogradu (Foto: AFP) Naslovnice srpskih medija dan nakon presude Karadžiću: "Sramota i zločin Haaškog suda, ovo je presuda cijeloj naciji!"

Tragedija: Majka pokušala spasiti trogodišnjakinju, a bujica joj odnijela i bebu!

Biljana je uhićena u četvrtak popodne, neposredno nakon što su Mašino i Martinovo tijelo nađeni u rijeci. Isprav je tvrdila kako je Maša upala u rijeku dok je bacala kamenčiće te da joj je Martin ispao iz ruke dok je pokušavala spasiti djevojčicu. No, kasnije je priznala što se zapravo dogodilo.

Rekla je kako se s ljubavnikom upoznala preko zajedničke susjede i da je tri dana prije tragedije imala seksualni odnos s njim, nakon što se iskrala iz kuće dok su djeca spavala. Tada je rijeku prešla preko drvenog mostića.

Na dan tragedije telefonirala je ljubavniku i predložila mu da se nađu u njegovoj kući. Kad je došla do rijeke Turije vidjela je da je bujica odnijela most pa je odlučila pregaziti rijeku. Mašu, koju je do tada vodila za ruku, uzela je oko pojasa, a Martina u naručje, i tako krenula na drugu obalu. Međutim, nabujala Turija ju je oborila i voda je odnijela djecu, piše Kurir.

Biljanin suprug je u šoku. Nije ni sumnjao da Biljana ima ljubavnika.

'Činilo mi se da je Biljana bila brižna majka i ne mogu vjerovati da su djeca stradala njezinom nebrigom', kroz suze je rekao Goran.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook