Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Londonu

Majka i petero djece poginuli u eksploziji hladnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neispravan hladnjak izazvao je požar u kojemu je poginulo petero djece i njihova majka.

Istražitelji još utvrđuju točan uzrok požara u kojem su poginuli 41-godišnja Muna Elmufatish, njezine tri kćeri i dva sina. Djeca su imala od dvije do 14 godina. Požar je izbio dok je obitelj spavala, a sumnja se da je požar uzrokovao hladnjak istog proizvođača čiji su uređaji prouzročili još drugih 30 požara u Londonu samo ove godine.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Požar su preživjeli 51-godišnji otac i 16-godišnja kćer koji su prijateljima u bolnici ispričali da se otopio zamrzivač u hladnjaku, piše The Sun. 'Vidio je da gori hladnjak te je pokušao izaći van po vodu kako bi ga ugasio, no kada je otvorio vrata došlo je do eksplozije', rekao je Pal Hesham Fathi.

Muna i četvero djece pronađeni su mrtvi, dok je 5-godišnji Mustafa još bio živ kada su stigli liječnici. Nažalost, nisu ga uspjeli spasiti. 16-godišnjakinja koja je preživjela u kritičnom je stanju jer je iskočila s prozora na katu kako bi pobjegla od požara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene