Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova teorija stručnjaka

Maddie oteta nakon što je sama izašla iz apartmana?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Madeleine McCann najvjerojatnije je bila oteta izvan apartmana, kada je sama otišla potražiti roditelje, najnovija je tvrdnja stručnjaka izrečena jučer u Oprah Winefrey's showu u kojem su gostovali Kate i Garry McCainn, roditelji otete djevojčice.

Kriminolog Mark Williams-Thomas izjavio je kako je neuobičajeno da je otmičar ušao u apartman u Praia de Luz, u Portugalu, piše The Sun.  On pretpostavlja kako je malena sama izašla iz apartmana krenula tražiti roditelje te tada postala žrtvom mogućeg pedofila, koji je večerao u obližnjem baru i spazio djevojčicu kako sama luta ulicama.

Pročitajte i ovo Potraga za Madeleine McCann - 5 analizirat će i zemlju Novi detalji iz potrage za nestalom Maddie McCann: "Pronašli smo puno predmeta" Ilustracija Potvrdili iz GSS-a Pronađena djevojčica koja je u ponedjeljak nestala u Gornjem Vakufu

>>Maddie viđena prije pet dana?

Kriminolog pretpostavlja kako je Maddie sama poslagala igračke po svojem krevetu i izišla iz apartamana. Objašnjava kako otmičar, da je djevojčicu oteo iz apartmana, ne bi imao vremena za slaganje igračaka po krevetu. Bivši detektiv Williams-Thomas, koji je detaljno pregledao 10,000 policijskih izvještaja, dodao je kako je pedofil možda ušao u apartman s namjerom da otme Meddieinu mlađu braću; blizance Seana i Amelie koji su spavali. 

'Sudeći po pregledanim spisima i prikupljenim dokazima, Maddie je oteta nakon što je sama napustila apartman', rekao je Williams-Thomas. Maddie je nestala samo jedan dan prije svojeg četvrtog rođendana. Njezini roditelji, 40-godišnji Garry i 41-godišnja Kate ovih dana obilježavaju drugu godinu od Maddieina nestanka. Oni su, nakon što je portugalska policija završila istragu, pokrenuli vlastitu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene