Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeziva figura

FOTO Ostavljena pokraj ceste: Ljudi u strahu, kažu, nije obična lutka...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografije lutke pronađene uz cestu objavljene su na internetu. Mnogi vjeruju da se ne radi o sasvim običnoj lutki...

"Naletite li ikada na lutku s fotografije, ne skidajte joj povez inače bi vas mogla slijediti do kuće", poruka je korisnika Reddita koji je objavio slike jezive figure koja navodno singapursku djecu, ali i odrasle, drži budnima noću, nakon što je pronađena kako odmara naslonjena na stablo u prometnoj ulici, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U centru grada Morbidan prizor zbunio Splićane: Na pročelje hotela obješena lutka na napuhavanje Slika nije dostupna Visoka, niska... Kultna lutka potpuno se promijenila

Odjevena u umrljanu haljinu do čipke i svile izgleda kao da je slučajno ostavljena vani. Međutim, na internetu je izazvala pravu pomutnju nakon objave fotografija popraćenih bizarnom pričom o tome kako je navodno opsjednuta. Na povezu je stajao natpis 'bismillah', koji preveden s arapskog znači u ime Boga, a lutka je navodno sposobna kretati se vlastitom voljom i razgovarati.

Opsjednuta djevojčica danas je 54-godišnja žena!

Kletva je navodno prešla na onoga tko je lutku pronašao i nesvjesno joj skinuo povez. Reakcije na priču s Reditta kreću se od ciničnih do onih koje savjetuju kako lutku uništiti.

Korisnik koji je fotografiju objavio kasnije je dodao kako ništa ne treba shvaćati ozbiljno, jer on nema nikakav valjani ili znanstveni dokaz za ranije navedene tvrdnje. 'Riječ je o glasinama koje sam podijelio', napisao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene