Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

'Na dobrom smo putu'

Kučan: Sporazum će Sloveniji vratiti vjerodostojnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši slovenski predsjednik Milan Kučan u razgovoru za slovensko 'Delo' podržao je arbitražni sporazum između Hrvatske i Slovenije.

Kučan kaže kako je dobro sastavljen te da Sloveniji pruža mogućnost da povrati vjerodostojnost najuspješnije nove članice Unije koju je prokockala graničnim sporom. 'Sporazum je napisan tako da pokazuje da su ga sastavljali ljudi koji poznaju problem i znaju kako se on može rješavati. Apsurdno je da su njegovi najveći kritičari upravo oni koji su već imali priliku riješiti ovaj problem, a nisu', zaključio je bivši slovenski predsjednik koji smatra da su premijeri dviju zemalja, Jadranka Kosor i Borut Pahor, na dobrom putu te da su 'pokazali drugačiju retoriku od dosadašnje'. 'Prijateljstvo i zajednički interesi bi trebali biti temeljna vodilja u rješavanju problema granice', ustvrdio je Kučan.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Slika nije dostupna Odgovor na prigovore Slovenija: 'Arbitražni sporazum ne može se otkazati'

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene