Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pošteni tinejdžeri

Klinci mu vratili 12.000 eura, evo kako ih je nagradio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri 15-godišnjaka u šumi su pronašla snop od 24 novčanice po 500 eura. Odnijeli su ih doma, a onda s roditeljima na policiju.

Skupina od tri tinejdžera nagrađena je nakon vraćanja 12 tisuća eura koje su pronašli na rubu šume u južnoj Njemačkoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija šume iz koje su otuđene kamere Slučaj se istražuje Neobična krađa u šumi: Policija šokirana što je lopov otuđio Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

15-godišnjaci su se vozili na svojim mopedima i tražili mjesto na kojem je jedan od njih šest mjeseci ranije izgubio ispušnu cijev. Kada su se zaustavili na rubu makadamske ceste krenuli su hodati prema stablima i mjestu koje su tražili. I tada su naišli na rolu novca sastavljenu od 24 novčanice po 500 eura.

Našao na cesti: Vratio 150.000 eura, a vlasnik mu ovako zahvalio...

Pošteni mladići odnijeli su novac doma i roditeljima ispričali što se dogodilo. Zajedno su otišli predati novčanice na policiju.

Uskoro se policiji javio vlasnik, poslovni čovjek koji je prijavio gubitak. Dočekala ga je radosna vijest - njegov novac već je pronađen. U srijedu ujutro dobio je natrag svojih 12 tisuća dolara, a svaki tinejdžer za dobro djelo je nagrađen s 200 eura.

Milijunaš zakopao novac na plaži - izazvao kaos u gradu!

Policija nije htjela otkriti zašto je biznismen imao toliko novca kod sebe, kako ga je izgubio u šumi kao ni njegov identitet.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene