Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zajednički život dvojice studenata iz Kine završio je tragično i to jer je jedan od njih bio iznerviran hrkanjem drugoga. Vrhunac se dogodio kada je svog cimera ubio na spavanju.


Student s kineskog sveučilišta, 24-godišnji Guo Liwei, osuđen je na sudu u Chanchunu, glavnom gradu sjeverne provincije Jilin, na uvjetnu smrtnu kaznu, izvijestili su mediji. On je svog cimera na smrt izbo nožem jer je ovaj previše hrkao. 24-godišnji ubojica je priznao da je cimera u studenom nožem izbo po leđima i prsima, izvještava novinska agencija Xinhua. Guo se prije toga žalio cimeru Zhau na njegovo hrkanje i objavio je video njegovog hrkanja na stranici njihovog fakulteta, što je povećalo tenzije između ta dva cimera.

Vezani članci Margot Robbie (Foto: Getty Images) Danas je holivudska miljenica, a do prije tri godine živjela je sa šestero cimera i vrijeme provodila u lokalnom pubu Cimeri (Foto: boredpanda.com) Imaju cimere iz noćnih mora, svoju su patnju morali podijeliti sa svima

Guo također mora isplatiti odštetu obitelji ubijenog od 270 tisuća jena (40 tisuća dolara). Uvjetna smrtna kazna se obično, u slučaju dobrog ponašanja nakon dvije godine kušnje, prevori u doživotnu kaznu zatvora. Nasilni zločini u Kini su u porastu, posebno otkad je razvoj ekonomije naglasio razliku zmeđu bogatih i siromašnih.