Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zajednički život dvojice studenata iz Kine završio je tragično i to jer je jedan od njih bio iznerviran hrkanjem drugoga. Vrhunac se dogodio kada je svog cimera ubio na spavanju.


Student s kineskog sveučilišta, 24-godišnji Guo Liwei, osuđen je na sudu u Chanchunu, glavnom gradu sjeverne provincije Jilin, na uvjetnu smrtnu kaznu, izvijestili su mediji. On je svog cimera na smrt izbo nožem jer je ovaj previše hrkao. 24-godišnji ubojica je priznao da je cimera u studenom nožem izbo po leđima i prsima, izvještava novinska agencija Xinhua. Guo se prije toga žalio cimeru Zhau na njegovo hrkanje i objavio je video njegovog hrkanja na stranici njihovog fakulteta, što je povećalo tenzije između ta dva cimera.

Vezani članci Cimeri iz pakla (Foto: brightside.me) Cimeri su im zgadili život, teško je vjerovati da takvi ljudi postoje Margot Robbie (Foto: Getty Images) Danas je holivudska miljenica, a do prije tri godine živjela je sa šestero cimera i vrijeme provodila u lokalnom pubu

Guo također mora isplatiti odštetu obitelji ubijenog od 270 tisuća jena (40 tisuća dolara). Uvjetna smrtna kazna se obično, u slučaju dobrog ponašanja nakon dvije godine kušnje, prevori u doživotnu kaznu zatvora. Nasilni zločini u Kini su u porastu, posebno otkad je razvoj ekonomije naglasio razliku zmeđu bogatih i siromašnih.