Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kći potpredsjednika Sjedinjenih Američkih Država Joea Bidena, 27-godišnja socijalna radnica Ashley Biden, navodno je snimljena na jednom tulumu u Delawareu kako šmrče kokain, piše New York Post a prenose svjetski mediji. Novinama je ta snimka također ponuđena na kupnju.


Ashleyin anonimni prijatelj koji je bio na istom tulumu i navodno snimio video, odlučio je probati zaraditi nauštrb svoje 'prijateljice'.

Thomas Dunlap, odvjetnik anonimnog prodavatelja, pokazao je The Postu otprilike 90-ak sekundi od 43-minutnog filma. Odvjetnik tvrdiokako je sve legalno snimljeno jer je Ashley cijelo vrijeme znala da ju se snima.

Vezani članci Uhićen mladić, ilustracija Razbijena skupina trgovaca drogom: Prilikom privođenja jednom muškarcu pozlilo, hitno prebačen u bolnicu - "Pred očima mi se sin gasio!" Kokain, ilustracija 65 milijuna eura među bananama: Nije bilo vremena za čekanje, policija je hitno morala u akciju

Na filmiću se vidi kako djevojka duge smeđe kose uzima slamku iz pića i stavlja je u nosnicu. Zatim uvlači bijeli prah te ustane i priča s drugim ljudima na tulumu. Odvjetnik Dunlap kaže da se Ashley žalila što crta nije veća te da je znala da se tulum snima. Ashley je treće dijete Joea Bidena, i jedino dijete iz njegovog drugog braka sa suprugom Jill.