Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasnost od pepela

Kaos u zračnom prometu još nije okončan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika Britanija je, kako je najavila britanska vlada, u utorak navečer otvorila svoje zračne luke, uključujući londonski Heathrow, a europski terminali su oživjeli dok se opasnost od pepela islandskog vulkana smanjila.

Britanski državni tajnik za promet Andrew Adonis je rekao da će se svi britanski aerodromi ponovno otvoriti u 23 sata. Britanska agencija za civilni zračni promet najavila je da će svi britanski aeorodromi biti otvoreni istovremeno. British Airways je rekao da se nada da će u utorak navečer sletjeti 25 zrakoplova iz SAD-a, Afrike i Azije za London.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

>> Nijedna zračna luka EU-a više nije pod zabranom leta

Meteorolozi su, međutim, upozorili da je moguće još kašnjenja letova za Europu. Zračni prostor Njemačke velikim dijelom ostaje zatvoren do 2 sata u noći sa utorka na srijedu no dopušteno je oko 800 letova na nižim visinama. (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene