Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Havarija na krstarenju

Kao na Titaniku: Voda preplavila luksuzni kruzer, prodirala u hodnike i kabine

Voda preplavila luksuzni kruzer, prodirala u hodnike i kabine (Screenshot Facebook/Marla DeAnn Haase)
Voda preplavila luksuzni kruzer, prodirala u hodnike i kabine (Screenshot Facebook/Marla DeAnn Haase)
Aktualno Galerija Voda preplavila luksuzni kruzer, prodirala u hodnike i kabine (Screenshot Facebook/Marla DeAnn Haase) Voda preplavila luksuzni kruzer, prodirala u hodnike i kabine (Screenshot Facebook/Marla DeAnn Haase) Voda preplavila luksuzni kruzer, prodirala u hodnike i kabine (Screenshot Facebook/Marla DeAnn Haase) Voda preplavila luksuzni kruzer, prodirala u hodnike i kabine (Screenshot Facebook/Marla DeAnn Haase) +0 Kruzer Carnival dream (Foto: Carnival Cruise Line) Galerija 1/3 >>
Putnici na kruzeru Carnival Dream vratili su se u nedjelju u luku New Orleans nakon što je voda u četvrtak prodrla u hodnike i poplavila 50-ak kabina.

Incident na kruzeru Carnival Dram na svojem je profilu na Facebooku podijelila putnica Marla DeAnn Haase. Na videosnimci se vidi kako voda prodire u hodnike i kabine, a potom i članove posade koji pokušavaju izbaciti vodu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tisuće evakuiranih Pukla brana na rijeci Ural, potopljeno 4000 kuća, u tijeku evakuacija Kruzer Norwegian Cruise Line Krstarenje iz noćne more Putnici jurili kroz šest država kako bi uhvatili kruzer koji ih je ostavio na obali: "Među nama ima teških bolesnika!"

 

Incident je pogodio oko 100 gostiju na palubi broj 9, izvijestla je tvrtka Carnival Cruise Line.

"Voda je počela prodirati oko 18 sati. U idućih 6 sati naša je posada zamijenila tepihe u predvorju, kabinama i hodnicima i uredila sve kabine kako bi svi naši gosti mogli spavati u svojim krevetima", stoji u priopćenju.

Na kruzeru Carnival Dream je bilo oko 3600 putnika koji su platili sedmodnevno krstarenje Karibima.

U priopćenju se još navodi kako se neki od gostiju nisu željeli vratiti u svoje kabine, pa su im postavljeni madraci u spa-centru. 

Tvrka je gostima kojima su poplavljene kabine ponudila puni povrat novca za ovo putovanje i dodatni popust za buduća. Osim toga, ponuđen im je i raniji povratak kući – avionom. Samo dvoje od 100 gostiju to je prihvatilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene