Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U kanadskom gradu Mississaugiju u 2008. godini počet će suđenje 25-godišnjoj Ivani Levković, koja je optužena za skrivanje tijela svoje novorođene bebe.


Protiv Hrvatice Ivane Levković optužnica je podignuta 2006. nakon što je kućepazitelj u napuštenom stanu u ulici North Service Rd 285 pronašao ostatke tijela tek rođene djevojčice. 

Vezani članci Napad psa, ilustracija Nakon napada psa na dječaka, stručnjak savjetuje: "Bez obzira na pasminu, bitno je da vlasnik stekne osnovna znanja" Klaićeva bolnica Udario dijete tupim predmetom jer je biciklom slučajno udarilo u kantu za smeće

Kako se po truplu, koje je bilo izrazito oštećeno, nije mogao odrediti točan uzrok smrti, policija je zaključila da Levković nije ubila svoju bebu. No, protiv nje je podignuta optužnica zbog zanemarivanja te zbog toga što pri porodu nije tražila pomoć i jer je prikrila smrt djeteta. 

Policija iz Toronta smatra da je Levković rodila dijete negdje između 2002. i 2003. godine. Vjeruju da je beba umrla zbog neadekvatne brige pri porodu i nakon njega.

Ivana Levković, koja je s obitelji prije nekoliko godina emigrirala u Kanadu, na slobodi je uz jamčevinu. Prije uhićenja radila je kao egzotična plesačica u noćnom klubu Million Dollar Saloon u Mississauga.