Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća

Kamion im prošao kroz sobu dok su u njoj spavali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravična prometna nesreća dogodila se u njemačkom gradu Meiningen, kada je kamion prošao kroz obiteljsku kuću, pri čemu je poginuo vozač.

Kamion koji je prevozio 25 tona čelika udario je u kuću i prošao kroz spavaću sobu. 'Imamo mnogo sreće što nam se ništa nije dogodilo', rekao je Dieter Bőhme, stanovnik kuće u koju je udario kamion, piše Berliner Kurier.

Pročitajte i ovo Šestero poginulo kada se kamion zaletio u policijsku barikadu U Španjolskoj Užas na autocesti: Kamion se zaletio u policijsku kontrolnu točku, poginulo šestero ljudi Vozač kamiona na autocesti probio zaštitnu ogradu - 2 Dobio po džepu FOTO Nesreća na autocesti: Kamionom probio zaštitnu ogradu pa završio u šumarku

Nesreća se dogodila oko četiri sata ujutro. Velika buka probudila je Dietera i njegovu suprugu. Kažu da su brzo ustali iz kreveta, a van se probijali kroz oblak prašine i komade betona. 'Sjedio sam u krevetu i povikao: Heike, moramo izaći!', ispričao je Dieter te dodao da nisu zadobili fizičke ozljede, ali ovaj ih je događaj duboko potresao.

Nesreća se vjerojatno dogodila zbog neprilagođene brzine i poledice na cesti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene