Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brak, djeca, suprug i supruga u zategnutim odnosima te korištenje online dating stranica, još su jednom bili recept za tragediju.


Ljubomorni suprug i otac, vlastitu je djecu zadavio kabelom za internet, jer mu je brak u raspadu, a supruga otuđena od njega i sastaje se sa muškarcima, koje je upoznala putem interneta. Petros Williams, 37-godišnjak, snimio je posljednje trenutke svoje četverogodišnje kćeri i dvogodišnjeg sina, a snimku je nazvao 'Tata, Yolly, Theo. Byee The End', prenosi Guardian.

Vezani članci Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Holivudski glumac u šoku nakon poteza novopečene supruge: "Učinila je to bez imalo razmišljanja" Preljub se u Maroku kažnjava zatvorom (FOTO: Profimedia/Ilustracija) Dobar povod za razvod: Otac devetero djece doznao od liječnika da je gotovo čitav život neplodan

Njegova 30-godišnja supruga Morongoe, djecu je zadavljenu zatekla u njegovom stanu, u Manchesteru prošlog listopada, no Williams je na sudu porekao krivicu za ubojstvo svoje dvoje djece. Pored snimke je bila i cedulja na kojoj piše: 'Pusti snimku napravljenu za tvoja sjećanja. Hvala. Petros'. On je navodno sudu rekao kako se tu zapravo radi o 'simboličnom činu kazne' prema otuđenoj supruzi.

'To je sebična i zla reakcija na propadanje njihovog braka', riječi su tužitelja Andrewa Thomasa sudu. Suđenje se nastavlja.