Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Varala ga putem interneta

Snimio djecu kako se opraštaju od majke pa ih zadavio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brak, djeca, suprug i supruga u zategnutim odnosima te korištenje online dating stranica, još su jednom bili recept za tragediju.

Ljubomorni suprug i otac, vlastitu je djecu zadavio kabelom za internet, jer mu je brak u raspadu, a supruga otuđena od njega i sastaje se sa muškarcima, koje je upoznala putem interneta. Petros Williams, 37-godišnjak, snimio je posljednje trenutke svoje četverogodišnje kćeri i dvogodišnjeg sina, a snimku je nazvao 'Tata, Yolly, Theo. Byee The End', prenosi Guardian.

Pročitajte i ovo Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije" Slika nije dostupna (O)sveti se ime moje Bijesni suprug ženi do vrha ispunio automobil betonom

Njegova 30-godišnja supruga Morongoe, djecu je zadavljenu zatekla u njegovom stanu, u Manchesteru prošlog listopada, no Williams je na sudu porekao krivicu za ubojstvo svoje dvoje djece. Pored snimke je bila i cedulja na kojoj piše: 'Pusti snimku napravljenu za tvoja sjećanja. Hvala. Petros'. On je navodno sudu rekao kako se tu zapravo radi o 'simboličnom činu kazne' prema otuđenoj supruzi.

'To je sebična i zla reakcija na propadanje njihovog braka', riječi su tužitelja Andrewa Thomasa sudu. Suđenje se nastavlja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene