Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trudna 31 tjedan

Rodila u zrakoplovu iznad Atlantika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna 33-godišnja Jordanka rodila je curicu iznad Atlantika, u zrakoplovu koji je letio iz Jordana za New York, a pomogli su joj medicinska sestra i liječnik koji su se slučajno zatekli na istom letu, prenosi u četvrtak AFP.

Po slijetanju u zračnu luku JFK u New Yorku, u zrakoplovu na letu RJ261 kompanije Royal Jordania je bio jedan putnik više nego prilikom ukrcaja putnika u Jordanu, kazao je glasnogovornik zračne luke Joe Pentangelo, pojasnivši da je beba rođena oko 17:30 sati po newyorškom vremenu, kada je zrakoplov bio iznad Atlantika.

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo

"Prema izvješću liječnika, porod se odvio vrlo brzo", dodao je.

'Bila sam toliko debela da nisam imala pojma da sam u 38. tjednu trudnoće!'

Kada je pilot zrakoplova saznao da bi žena uskoro trebala roditi odlučio je hitno sletjeti u Kanadi, ali je bio oduševljen kada je porođaj protekao brzo i bez problema uz asistenciju bolničarke i anesteziologa.

Beba ima 2,7 kilograma i skupa s majkom je nakon slijetanja prebačena u bolnicu. Žena je bila trudna 31 tjedan. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene