Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeziv slučaj na Floridi

U zamrzivaču bačenom u skladište pronađeno tijelo žene nestale prije šest godina

Policija na Floridi (Foto: AFP)
Policija na Floridi (Foto: AFP) Foto: Afp
Tijelo žene koja je na Floridi nestala prije gotovo šest godina pronađeno je prije dva mjeseca u zamrzivaču u skladištu metalnog otpada, piše Fox News.

Kako piše Fox News, vlasnica skladišta u Margeti Lilian Argueta otvorila je zamrzivač i počela vrištati od straha kad je ugledala tijelo. Kazala je da je najprije mislila da se radi nekoj strašnoj lutki.

Pročitajte i ovo Pucnjava u školi, ilustracija užas u wisconsinu "Moj je tata zločinac iz rata": Napadač (14) na školu prije horora citirao srpsku pjesmu, policajci ga ubili Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Europi Obavještajac otkrio što na kraju čeka Ukrajinu: "Takvi ratovi mogu završiti samo na taj način"

Ured medicinskog istražitelja okruga Broward identificirao je tijelo i utvrdio da se radi o 29-godišnjoj Heather Lacey, koja je proglašena nestalom u studenom 2013. godine.

Zamrzivač je pripadao 36-godišnjem Jonathanu Escarzagi, čije je tijelo u veljači ove godine pronađeno u njegovu stanu u već raspadnutom stanju. Škrinja je nakon toga odvezena u skladište otpada u Miamiju.

Zamrzivač nije bio zaključan, kazali su vlasnici skladišta. Otvorili su ga oko mjesec dana nakon Escarzagine smrti i pronašli tijelo žene za kojom se godinama tragalo.

Lacey je bila razvedena majka troje djece. Njezina obitelj otkrila je kako se borila s ovisnosti o drogama, a upala je i u prostituciju, piše CBS News. ''Bila je jako pametna djevojka i mogla je mnogo postići, ali završila je na dnu. Počeli su problemi s drogama i sad smo tu gdje jesmo'', kazala je njezina majka.

Policija ne može iznositi detalje jer je istraga u tijeku, no zasad nije poznato je li Escarzaga povezan sa smrću mlade majke, kao ni jesu li se oni uopće poznavali.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene