Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ovo morate vidjeti

Japanske bakice totalni su hit: Pogledajte kako pjevaju na jeziku koji nijedna ne govori

Japanska skupina Obachaaan (Screenshot: Reuters)
Japanska skupina Obachaaan (Screenshot: Reuters)
Najveći hit uoči summita 20 najrazvijenijih zemalja svijeta u japanskom gradu Osaki bila je skupina japanskih bakica koje su snimile glazbeni spot na engleskom jeziku. Nije im zasmetalo ni to što niti jedna od njih taj jezik ne govori.

U japansku Osaku tijekom cijelog četvrtka pristizali su čelnici država i vlada 20 najrazvijenijih zemalja svijeta. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Različitom brzinom... G-20: Globalno gospodarstvo se oporavlja brže od očekivanja Slika nije dostupna Suspendiran nakon objave snimke VIDEO: Policajac suspendiran nakon objave snimke na kojoj palicom mlati prosvjednicu

Predsjednik Brazila, točnije član njegova izaslanstva koji je putovao drugim zrakoplovom, pobrinuo se za skandal i prije početka summita. Časnik brazilskog ratnog zrakoplovstva uhićen je u Španjolskoj s čak 39 kilograma kokaina.

No za pozitivno ozračje pobrinule su se japanske bakice. Za sudionike summita snimile su videospot na engleskom jeziku, iako nijedna ne govori engleski. Kako izgledaju i zvuče, pogledajte u videu.

Aktualno Tvrde da su samo prijatelji, ali njihove vruće scene ipak su dovele do njezina prekida s dečkom? Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Foto: Instagram Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Foto: Instagram Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Foto: Instagram Camila Cabello i dečko (Foto: Profimedia) Camila Cabello i dečko (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Camila Cabello (Foto: Instagram) Camila Cabello (Foto: Instagram) Foto: Instagram +3 Camila Cabello (Foto: Instagram) Celebrity Tvrde da su samo prijatelji, ali njihove vruće scene ipak su dovele do njezina prekida s dečkom? 1/9 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene