Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suspendiran nakon objave snimke

VIDEO: Policajac suspendiran nakon objave snimke na kojoj palicom mlati prosvjednicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenik koji početkom travnja, za vrijeme demonstracija u Londonu udara prosvjednicu je suspendiran, izvijestila je danas britanska policija.

Video snimka postavljena na popularnom internet servisu za razmjenu videa prikazuju policajca kako rukom udara ženu, a kako snimka nije bistra, izgleda da policajac i palicom ženu tuče po nogama, piše APTN. Najvjerojatnije je i AP-ov fotograf fotografirao istog policajca kako palicom udara prosvjedicu po nogama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žena zagrlila policajca Poljubac koji je obilježio burni prosvjed u Kataloniji Slika nije dostupna Zgrabili je zaštitari VIDEO Skočila na stol europskog top bankara, uslijedio kaos

>> VIDEO: Policija izazvala smrt muškarca na prosvjedu protiv G20?

Scotland Yard izvijestio je kako je policajac sa snimke identificiran, suspendiran te je protiv njega pokrenuta istraga kako bi se doznali svi detalji. Video je snimljen 2. travnja u Londonu ispred Bank of England, gdje su se prosvjednici okupili kako bi prosvjedovali u čast muškarcu koji je dan ranije na prosvjedima izgubio život. I u tom slučaju postoji video dokaz; snimka koja prikazuje policajaca kako muškarca bez ikakva povoda ruši na tlo i gura. I taj je policajac suspendiran.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene