Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga na Zapadnoj obali

Nestala tri tinejdžera, otela ih teroristička skupina!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžeri su nestali blizu izraelskog naselja sjeverno od većinski palestinskog grada Hebrona.

Iz izraelske vojske izvijestili su kako su uhitili najmanje 80 Palestinaca u sklopu potrage za trojicom izraelskih tinejdžera nestalih na Zapadnoj Obali, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Izraelske ročnice Znaju sve o neprijatelju Bile su "izraelske oči" na granici, upozoravale su na rat, ali nitko ih nije slušao: One su prve ubijene, a nisu imale ni oružje Benjamin Netanyahu (Foto: AFP) Povratak Netanyahua U Izrael na vlast dolazi radikalna desnica: Bivši član terorističke skupine želi postati ministar policije

Tinejdžeri su nestali blizu izraelskog naselja sjeverno od većinski palestinskog grada Hebrona na povratku s večernjih predavanja. Izrael je u subotu izvijestio kako je 16-godišnjake Naftalija Frenkela i Gilada Shaara te 19-godišnjeg Eyala Yifracha otela teroristička skupina.

Izraelci su rekli kako se intenzivno traga za nestalima, a palestinski dužnosnici su rekli kako surađuju u potrazi. Izraelski ministar Benjamin Netanyahu pozvao je palestinskog predsjednika Mahmouda Abbasa da učini sve što je nužno kako bi razriješio ovu krizu, prenosi Reuters.

Palestina prijeti: "Odgovorit ćemo na dosad neviđeni način!"

'Teroristi dolaze s teritorija palestinske vlasti i ona je odgovorna', rekao je Netanyahu.

Wasel Abu Youssef, viši član Abbasove organizacije PLO, odbacio je optužbe.

'Ovo je omama s ciljem pripremanja vojne ofenzive kao dijela njegovog tekućeg i proglašenog rata protiv palestinskog naroda', rekao je Abu Yousself. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene