Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba za skupštinu

Izbori u Srbiji: Tadić i Dačić dogovorili koaliciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik DS-a Boris Tadić, predsjednik SPS-a Ivica Dačić, Jovan Krkobabić iz PUPS-a i Dragan Marković iz JS-a jutros su dogovorili koaliciju.

Koalicija 'Izbor za bolji život - Boris Tadić' i 'Ivica Dačić- SPS- PUPS- JS' zajednički će raditi na formiranju parlamentarne većine u Skupštini Srbije, kao i u skupštinama lokalnih smaouprava, Beogradu i Vojvodini, izvijestio je Marković na konferenciji za novinare, javlja B92.

Pročitajte i ovo Privođenje srpske bande u Španjolskoj Zvan Snajper Huligan koji je preživio dva atentata uhićen u Španjolskoj: Dio je opasne bande koja je trgovala ljudima Aleksandar Vučić i Xi Jinping u Pekingu 2019. godine Zadnje pripreme Kineski predsjednik stiže u Beograd, objavljeni detalji: Srpski MiG-ovi dočekat će Xija

>> Tadić i Nikolić izjednačeni. Nikolić kreće u sastavljanje Vlade

Marković je rekao kako se nije razgovaralo o funkcijama, kao ni o premijerskom mjestu i da će se o tome razgovarati nakon 20. svibnja, kada su izbori. Koalicije su također dogovorile i da daju podršku predsjedničkom kandidatu Borisu Tadiću u drugom krugu izbora.

Podsjetimo, prema neslužbenim rezultatima za predsjedničke izbore u Srbiji i nakon 25,98 posto obrađenih listića Boris Tadić dobiva 24,81 posto, a Tomislav Nikolić 24,71 posto glasova. Sigurno je da Tadić i Nikolić idu u drugi krug.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene