Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kompulzivni napadač

Izbo ga nožem u tramvaju zbog ružnog pogleda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija BiH uhitila je Seada Šećerovića iz Novog Pazara, koji je nožem napao čovjeka u tramvaju u Sarajevu, jer ga je ovaj ružno pogledao.

Osuđivani kriminalac Šećerović, u Srbiji je već odležao dvije i pol godine zatvora, zbog sličnog napada nožem, a iz zatvora je izašao 16. kolovoza. Samo deset dana bilo mu je potrebno da ponovi zločin na području Novog Pazara, a napao je čak šest osoba, ubodima nožem u vrat i u leđa. Sećerović nakon toga bježi u Crnu Goru pa u BiH, a uhićen je u Sarajevu. policija ga je pronašla u jednom sarajevskom kafiću i navodi kako prilikom uhićenja nije pružao otpor.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

'Uhićenje je izvedeno brzom akcijom od strane pripadnika Jedinice za podršku MUP-a Kantona Sarajevo, tako da nije imao vremena pružiti bilo kakav otpor', rekao je za portal sarajevo-x.com melvudin Halilović, načelnik Odjela za opći kriminal MUP-a kantona Sarajevo. Sarajevska policija izvijestila je i kako je on izveo 17 sličnih napada i u Njemačkoj te da je tamo osuđen na šest godina zatvora. Nadležno tužiteljstvo trenutačno odlučuje o objedinjenju svih njegovih kaznenih djela u jedan slučaj, a navodno se raspravlja i o njegovom izručenju Srbiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene