Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen u studiju

Stravično priznanje ispred kamera: Jesam, silovao sam i zadavio djevojčicu (4)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojica je u emisiju došao dobrovoljno iako je bio svjestan da će ga tamo čekati obitelj nestale curice.

Himmet Akturk, 47-godišnji Turčin iz okolice Manise, priznao je u petak ispred kamera televizijske postaje ATV da je silovao i zadavio Irmak Kupal, četverogodišnju djevojčicu nestalu 14. listopada.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra

Muškarac je uhićen istoga trenutka nakon što je voditeljica Muge Anli iz njega iznudila priznanje, a u studiju je ujedno otkrio i to gdje je zakopao tijelo djevojčice. 

Akturk je, istaknimo, u emisiju došao dobrovoljno iako je bio svjestan da će ga tamo čekati obitelj malene. Upravo su nesretni ljudi i sumnjali da on stoji iza njezinoga nestanka, te su iz tog razloga zamolili za pomoć producente showa poznatog po rješavanju obiteljskih drama.

Slučaj je, jasno, čitavo vrijeme vodila i policija, međutim istraga je zapala u slijepu ulicu nakon što inspektori nisu mogli dokučiti gdje je Irmak Kupal mogla nestati. 

Znali su tek toliko da se kobnog dana igrala ispred kuće, da nije mogla daleko zbog genetskog poremećaja u nozi, no unatoč sumnjama u Akturka nisu mogli uprijeti prstom jer nisu imali dovoljno dokaza.

Srećom po njih, Anli je ubojicu i silovatelja uspjela slomiti, pa su policajci dobili sasvim dovoljno elemenata da ga strpaju iza rešetaka.

Naime, tijelo nesretne djevojčice su prošali upravo tamo gdje im je Akturk i rekao da će ga naći, a njezine su tragove pronašli i u kontejneru u kojem ju je isprva ostavio. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene