Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregazilo ga drugo vozilo

Očajna supruga muškarca koji je ispao iz vozila Hitne i poginuo: "Od mog Gorana nije ostalo ništa"

Nesretnog je pacijenta pregazilo drugo vozilo (ilustracija, Guliver/Thinkstock)
Nesretnog je pacijenta pregazilo drugo vozilo (ilustracija, Guliver/Thinkstock)
Iz vozila Hitne pomoći kod Vranja u petak je ispao pacijent preko kojeg je zatim prešlo drugo vozilo. Pacijent je na mjestu poginuo, a njegova supruga najavljuje tužbu.

“Od mog Gorana ništa nije ostalo, ispao je iz vozila Hitne pomoći i pregažen je nasred magistrale. Idem do kraja, tužit ću odgovorne u Zdravstvenom centru u Vranju, jer oni su krivi za njegovu smrt”, rekla je očajna Slađana Mitić iz sela Donje Trebešinje kod Vranja, čiji je suprug Goran (56) poginuo u bizarnoj prometnoj nesreći, piše Blic.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Hitna pomoć u Puli Drama u Puli FOTO Zbog novih stupića hitna nije mogla s kolima do pacijenta, građani bijesni: "Čovjek umalo nije umro..."

Goran Mitić, otac troje djece, prije mjesec i pol dana imao je moždani udar, a u petak je iz bolnice u Vranju poslan vozilom Hitne pomoći u Niš na dodatne analize. Nesreća se dogodila oko 20 sati kod Džepa u Grdeličkoj Klisuri, prilikom povratka iz Niša.

Vozač Hitne pomoći najvjerojatnije je krenuo pretjecati preko pune linije, ali kada je ugledao vozilo iz suprotnog smjera, kako bi izbjegao direktan sudar, vratio se u svoju traku i udario u šleper. Od siline udarca Mitić je ispao iz vozila na cestu, a zatim je na njega naletjelo drugo vozilo i pregazilo ga. Na mjestu je poginuo, dok je medicinska sestra lakše ozlijeđena. U nesreći je sudjelovalo još jedno teretno vozilo makedonskih oznaka koje je udarilo u zaštitnu ogradu.

“Sin mi je ispričao kako je Hitna pomoć jako jurila, da je udarila u taj šleper te da je Goran ispao van. Čula sam da je odmah poginuo i da je potom preko njega prešlo jedno vozilo”, priča očajna supruga Slađana Mitić i dodaje: "Tužit ću Zdravstveni centar u Vranju, makar se i zadužila. Tjerat ću do kraja, dok sam živa, želim istjerati pravdu jer ovo je neizdrživo.”

Nadležni iz Zdravstvenog centra nisu se htjeli izjasniti. Vozaču Hitne pomoći (40) određen je pritvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene