Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokusna serija razgrabljena

NOVO U PONUDI Studenti napravili šampon od kravljeg urina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na islandskom tržištu javlja se svojevrsni trend ponude nesvakidašnjih proizvoda, poput testisa ovna, starog mesa morskog psa ili piva od kitova brašna.

Skupina studenata iz Reykjavika napravila je šampon od kravljeg urina, što je samo jedan od bizarnih proizvoda koji su popularni u toj državi, objavili su islandski mediji.

Pročitajte i ovo Erupcija vulkana na Islandu barem erupcija jenjava VIDEO Temperature na Islandu debelo ispod nule, a lava oštetila cijevi za toplu vodu: "Jako je loše" Erumpirao vulkan na Islandu Prijeti li nova evakuacija? VIDEO Ponovno erumpirao vulkan na Islandu: Rastopljeno kamenje izbacuje se iz pukotina u zemlji

Šampon nazvan jednostavno "Q" s mirisom ruže bogat je vitaminima i uskoro će se naći u trgovinama. Pokusna serija razgrabljena je, a zanimanje za šampon pokazali su ponajviše stariji kupci, objavila je islandska televizija.

Mladi poduzetnici žele sada istražiti, može li se od goveđeg urina napraviti i sredstvo za pranje rublja.

Šampon je proizveden u okviru inovativnog studija na sveučilištu u Reykjaviku. Na islandskom tržištu javlja se svojevrsni trend ponude nesvakidašnjih proizvoda, poput testisa ovna, starog mesa morskog psa ili piva od kitova brašna. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene