Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Irak: U eksploziji poginuo mosulski šef policije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef policije u Mosulu poginuo je u eksploziji koja se dogodila dok je bio u posjetu mjestu velike eksplozije što se dogodila dan prije, a u kojoj je poginulo najmanje 20 ljudi, objavilo je američko vojno zapovjedništvo u Bagdadu.

Uzrok eksplozije u kojoj je poginuo brigadni general Salih Mohammed Hasan vjerojatno je samoubilački napad, objavio je France Presse.

Pročitajte i ovo Nuspojave ibuprofena Opasne nuspojave UZNEMIRUJUĆE Uzela lijek koji Hrvati obožavaju i proživjela pakao: "Ovakvi slučajevi su rijetki, ali.." Posljedice požara na vjenčanju u Iraku više od 100 mrtvih VIDEO Pogledajte trenutak u kojem se svadba iz snova pretvorila u noćnu moru

Poginuo je i jedan od Hasanovih tjelohranitelja, a petorica su
ranjena, objavila je policija, javlja Reuters.

Spasilačke snage još traže preživjele od prve eksplozije za koju američke snage okrivljuju al Qaedu. U toj je eksploziji ozlijeđeno 150 ljudi.

Prva se eksplozija dogodila u kući kojom su se gerilci služili za skladištenje oružja i tona eksploziva pa je oštećeno i 35 okolnih zgrada.

Etnički i vjerski miješani Mosul, 390 km sjeverno od Bagdada američki vojni zapovjednici smatraju al Qaedinim najvećim gradskim uporištem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene