Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A nije puno tražio

Kada sitnog kriminalca zezne vlastita majka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Oteti' Zachery Logsdon zatražio je 200 dolara od svoje majke, ali ona je već toliko navikla na njega da je prvo pitanje bilo govori li joj istinu.

Muškarac optužen da je lažirao vlastitu otmicu nije uspio zaraditi brzi novac jer je njegova vlastita majka odbila platiti otkupninu.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Zachery Logsdon (25) iz Tennesseeja navodno je majci poslao tekstualnu poruku navodeći da će ga njegov diler ubiti ako mu ne plati 200 dolara.

Pijana nazvala policiju i tvrdila: Sin mi je otet!

Majka, već naviknuta na slične prijevare s njegove strane kako bi se domogao novca za drogu, odmah ga je pitala govori li istinu. Ipak, nazvala je i 911 pa su uz njezinu pomoć istražitelji dogovorili predaju novca. Kad je mladić došao po novac vidio je istražitelje i isti trenutak počeo trčaati. Nakon kraće potjere, uhvatili su ga, odveli u pritvor i optužili za podnošenje lažne prijave i opiranje uhićenju.

Ako želi izaći iz zatvora mora platiti 3500 dolara jamčevine, odnosno 3300 dolara više nego bi dobio da je njegov plan upalio.

Policajac Darell DeBusk rekao je da nije siguran zašto je osumnjičeni izabrao baš 200 dolara kao iznos otkupnine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene