Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušala ući u kuću dečka

Htjela se pomiriti s dečkom, zaglavila u dimnjaku i umrla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beživotno tijelo žene pronađeno je u dimnjaku u kući njezinog dečka, u koji je dospjela kada je pokušala neopaženo ući u kuću.

49-godišnja liječnica  koja je stradala pri pokušaju obnove veze s dečkom, zaglavila se u dimnjaku. Nakon tri dana njezino tijelo otkrila je spremačica, izvijestila je policija iz Bakersfielda, a prenosi Los Angeles Times. Policija je nakon istrage zaključila da je žena preminula od gušenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Krivotvorila dijagnoze Liječnica ispisivala lažne recepte za psihotike pa ih sama podizala i konzumirala: Kod kuće joj pronašli cijeli arsenal Liječnica Oštetila HZZO Lažirala recepte i preprodavala lijekove: Podignuta optužnica protiv liječnice dilerice

Liječnica Kotarac proteklu srijedu navečer došla je do kuće bivšeg dečka sa željom da se pomire. No, on je nije želio pustiti unutra kako bi izbjegao svađu. Tada je Jacquelyn uzela ljestve i popela se na krov odakle je ušla u dimnjak. Nažalost, nitko je nije čuo jer je njezin bivši dečko već otišao od kuće. Truplo je pronađeno samo pola metra iznad kamina, a policija je smrt liječnice okvalificirala kao nesretan slučaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene