Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Beživotno tijelo žene pronađeno je u dimnjaku u kući njezinog dečka, u koji je dospjela kada je pokušala neopaženo ući u kuću.


49-godišnja liječnica  koja je stradala pri pokušaju obnove veze s dečkom, zaglavila se u dimnjaku. Nakon tri dana njezino tijelo otkrila je spremačica, izvijestila je policija iz Bakersfielda, a prenosi Los Angeles Times. Policija je nakon istrage zaključila da je žena preminula od gušenja.

Liječnica Kotarac proteklu srijedu navečer došla je do kuće bivšeg dečka sa željom da se pomire. No, on je nije želio pustiti unutra kako bi izbjegao svađu. Tada je Jacquelyn uzela ljestve i popela se na krov odakle je ušla u dimnjak. Nažalost, nitko je nije čuo jer je njezin bivši dečko već otišao od kuće. Truplo je pronađeno samo pola metra iznad kamina, a policija je smrt liječnice okvalificirala kao nesretan slučaj.

Vezani članci Ilustracija Molila je za pomoć, ali sustav ju je iznevjerio. Sada je, nažalost, prekasno: "Želim spasiti svoj život. Prihvatila bih bilo kakvu pomoć, ali ruke su mi vezane" Mladenova razrušena kuća Usred snimanja počeo potres: Mladen je ostao hladne glave i spasio punicu koju je prikliještila peć