Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Proteklog je vikenda tijekom posjeta Veneciji svojom kamerom uhvatio trenutak u kojem mladić prosi djevojku. Nije znao tko su, no društvene su mu mreže pomogle.


Kada je prošlog vikenda boravio u Veneciji, negdje na Trgu Svetog Marka, Nenad je slučajno fotografirao izuzetno zanimljiv prizor. Svojom kamerom je uspio ovjekovječiti trenutak u kojem je nepoznati mladić kleknuo pred svoju djevojku i zaprosio je. Sudeći prema osmjehu na njezinom licu, djevojka je pristala.

'Slušaj oko moje, ja ti mogu biti prabaka': Voli 60 godina stariju ženu!

Vezani članci Stanje u Veneciji nakon poplave 2019. godine VIDEO S cipelama u rukama: Turisti šetali i plesali Venecijom u vodi do koljena Niska razina vode u venecijanskim kanalima - 5 Grad poznat po čestim poplavama presušio: Umjesto kanala blatni rovovi

No u cijeloj je zbrci Nenad zaboravio pitati buduće mladence kako se zovu, odakle su i imaju li neki kontakt broj ili adresu na koju bi im mogao poslati fotografije. Jedino što je zapamtio je da su 'naši', da govore nekim od 'naših' jezika.

Ovaj zaljubljeni par nije znao da ih je Nenad fotografirao, nisu znali da ove fotografije uopće postoje. Nenad je odlučio da preko društvene mreže Facebook pronađe ovo dvoje zaljubljenih, tako je objavio nijihove fotografije, opisao što se zapravo dogodilo te pokrenuo veliku akciju traženja koja je u konačnici uspjela.

Za manje od 24 sata Nenad Kulačin je zahvaljujući društvenim mrežama i prijateljima koji su dijelili objavu, pronašao sretne mladence iz Bačke Topole koje je fotografirao u Veneciji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook