Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prošao bez globe

Hong Kong: Spiderman osvojio zgradu visoku 27 katova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski Spiderman Alain Robert bez ikakvog problema popeo se na zgradu u Hong Kongu visoku 27 katova.

Svjetski poznat francuski penjač 'osvojio' je danas još jedan vrh, zgradu Seng Banke visoku 137 metara, piše Reuters. Spiderman, koji se penje bez ikakve sigurnosne opreme, ne želi detaljno govoriti o svojim budućim planovima kako mu ih vlasti ne bi pomrsile.

Pročitajte i ovo Stepenice u nebo Tragedija u susjedstvu Turist poginuo u padu s popularne atrakcije, tijelo su izvukli iz 90-metara duboke provalije Klizište u Hong Kongu Urušavanje FOTO Ni milijuni im nisu pomogli: Rekordne kiše dovele skupocjene vile na rub kolapsa

'Hong Kong je odlično mjesto, ima puno visokih zgrada, posebno mi je interesantan zgrada 2IFC na koju se planiram popeti godinama', ispričao je Robert okupljenim novinarima.

>> Spiderman uhićen nakon 'osvajanja' 57. kata

Spidermanu je trebalo oko 40 minuta da se popne na zgradu Seng Banke. Skupina znatiželjnika u podnožju je pratila njegov pothvat. 'Ne mogu vjerovati onom što vidim, on je stvarno lud', rekao je jedan od svjedoka događaja.

Iako nije imao dozvolu da se penje po zidovima zgrade, Robert je bez ikakve kaznene prijave, nakon kratkog razgovora s policijom, napustio mjesto događaja. 'Siguran sam da mojim činom nije učinjena nikakva šteta i da nisam počinio zločin, pa tako nema osnove za kaznenu prijavu', rekao je Robert. Nedavno je za uspon na Royal Banku u Sydneyu platio kaznu od 750 dolara.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene