Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ikakve opreme

Spiderman uhićen nakon 'osvajanja' 57. kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski alpinist, poznatiji pod nadimkom Spiderman, uhićen je u Sydnenyju nakon što se bez ikakve zaštite popeo na zgradu visoku 57 katova.

Alain Robert, svjetsku je slavu stekao uspinjući se po najvišim zgradama svijeta bez zaštitnog užeta, odnosno, bez ikakve alpinističke opreme piše APTN. Oslanjajući se na snagu vlastitih ruku, te posebno dizajniranu obuće i torbice s magnezijem uspeo se na zgradu impozantne veličine u središtu Sydneya, nakon čega je dospio u ruke policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija nevrijeme u Sydneyju Udario ih grom: Četiri osobe pronađene bez svijesti, prevezli ih u bolnicu Stotine pobornika Palestine marširale ulicama Sydneyja Rat na Bliskom istoku VIDEO Stotine marširale na operu u Sydneyju: Gađali zgradu bakljama, mahali palestinskim zastavama

>> 'Spiderman' ponovno 'napao'

Spidermanu je za uspon, koji se odvijao pred očima gomile znatiželjnika, trebalo svega 20 minuta. Protekle godine odvijao se gotovo sličan scenarij, tada je Spiderman kažnjen s 750 dolara jer se popeo na 41. kat zgrade Royal Banke u Sydneyju. Slavni avanturist dosad se popeo na 70 najviših zgrada svijeta, uključujući Empire State Building, Sears Tower i Petronas Towers u Kuala Lumpuru. Svoj talent otkrio je s 12 godina kada je zaboravio ključ od obiteljskog stana na osmom katu te se odlučio popeti i ući preko prozora.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene