Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvještava Andrija Jarak

Hoće li presuda Karadžiću promijeniti odnose između Srba i Bošnjaka? "To su dva naroda s dvije istine"

Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr)
Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ključno je pitanje hoće li preživjeti Karadžićeva ideologija. Njegov SDSS itekako je aktivan i jak na političkoj sceni u Bosni i Hercegovini. Što se same pomirdbe tiče – teško, jer dva naroda imaju svoje dvije istine, rekao je reporter Nove TV Andrija Jarak.

Oni koji su do sada mislili da je Radovan Karadžić heroj, a i oni koji su mislili da je on najgori zločinac na svijetu ostali su kod svoje tvrdnje.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Srušena bista Radovana Karadžića u Beogradu (Foto: AFP) Ratni zločinac Naslovnice srpskih medija dan nakon presude Karadžiću: "Sramota i zločin Haaškog suda, ovo je presuda cijeloj naciji!"

Dovoljno je vidjeti reakcije na društvenim mrežama koje govore o međusobnim uvredema. Uostalom jedan zastupnik Vučićevog SNS-a je u srbijanskom parlamentu stavio objavu sa slikom Radovana Karadžića i napisao „I ja sam Radovan“. To sve govori.

Nemoguće je opisati kolikoje Srebrnica prazan, pust, napušten grad. Svi koji mogu napuštaju ga. Prije rata na ovom području Srebrnice živjelo je više od 40.000 ljudi, a danas ih ima jedva 5.000

Podsjetimo, Radovan Karadžić je u srijedu osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog genocida u Srebrenici. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene