Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka državna tajnica Hillary Clinton podijelila je s turskom javnošću detalje o osobnom životu i priznala da se posljednji put zaljubila u proljeće 1971. u svog sadašnjeg supruga Billa.


'Bilo je to davno, u proljeće 1971. godine, kada sam se zaljubila u svog supruga', rekla je Hillary i podsjetila da se s bivšim američkim predsjednikom upoznala na pravnom fakultetu. 'Od tada skupa uživamo u životu', kazala je Hillary u TV emisiji 'Dođite i pridružite nam se'. Iako nitko nije poimence spomenuo Moniku Lewinsky i skandal koju je ta ljubavna afera s Billom Clintonom izazvala, Hillary je objasnila da je teška razdoblja u životu premostila zahvaljujući "ljubavi, prijateljstvu i obitelji".

Vezani članci Slika nije dostupna Josipović putuje u SAD na sastanak s Bidenom i Hilarry Clinton Slika nije dostupna VIDEO: Gaf Hillary Clinton - poljubila japansku caricu

'Ljubav, svakako. Opraštanje, prijateljstvo i obitelj. Znate, obitelj, vjera i prijatelji su srž mog života i ne znam nikoga kome je život mirna plovidba', rekla je šefica američke diplomacije i nekadašnja prva dama.