Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko im je vođa?

Upali u dvorište televizije N1 Beograd, satima držali govore i ometali rad novinara: Otkriveno tko im je vođa

Prosvjednici ispred N1 Beograd
Prosvjednici ispred N1 Beograd Foto: N1 Beograd
Nekoliko desetaka građana koji su se predstavili kao "Narodni stožer" satima je u utorak stajalo na ispred ulaza u zgradu N1 televizije u Beogradu. Na dvorištu su držali govore i ometali rad novinara.

Nedozvoljeni ulazak u dvorište N1 Beograd prijavljen je policiji, no nekoliko policajaca u civilu koju su stigli ispred posjeda, rekli su da nemaju zapovijed da reagiraju i legitimiraju okupljene, kao ni da ih udalje s privatnog posjeda.

N1 doznaje kako je iza ovog prosvjeda stoji Dušan Dunđer, predvodnik pokreta Dostojni Srbije, koji je u subotu ometao prosvjed Srbija protiv nasilja, emitirajući svoje poruke preko razglasa. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić spomenuo ih je i u svojem gostovanju na TV Pink. Dunđer se u javnosti predstavlja i kao bliski suradnik tajnih službi Rusije, blizak s Putinom i Trumpom, ali i s drugim svjetskim liderima te se proglasio knezom.

 

 

Pročitajte i ovo Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić Skup u Beogradu Vučić najavio sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost zbog Kosova i veliku promjenu: "Ovo je posljednja večer da vam se obraćam kao predsjednik SNS-a"

Pročitajte i ovo Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Kontraprosvjed Reporterka Dnevnika Nove TV iz Beograda uoči velikog Vučićeva skupa: "Otkazuju se i sudska ročišta, premijere opera, čak se angažiraju i statisti"

Dunđer je u dvorište N1 televizije u utorak stigao Mercedesom C klase, a njegov izlazak iz automobila u pratnji osiguranja dočekan je pljeskom i pjesmom. Na mikrofon je zatim duže od sat vremena držao govor u kojem je optužio N1 da je svojim izvještavanjem kriv za postojanje pandemije, za karantenu, nošenje maski, kako je rekao, određena medicinska pomagala protiv covida.

Članovi "Dostojnih" poznati su i po svojim teorijama zavjere, poput one da se nad građanima vrše eksperimenti u vidu propisa o smanjenju brzine, stavljanju pojasa i uključivanju svjetala na automobilu jer se time "mozak uvodi u takozvano alfa stanje", prenosi N1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene