Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Incident u Bostonu

Gorak okus nakon posjeta poznatom restoranu: Polomila se zbog pršuta, sad traži novčanu odštetu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pršut je za jednu ženu bio koban, a posjet poznatom restoranu teško će zaboraviti, čak i ako ishodi pobjedu na sudu.

Komad dobrog pršuta mnogima je veliko veselje. Mali komad pršuta Alice Cohen donio je, čini se, velike zdravstvene i novčane probleme.

Alice i njezin suprug Ronald iz Gilforda u New Hampshireu traže suđenje pred porotom i odštetu od najmanje 50.000 dolara u tužbi podnesenoj na Višem sudu Suffolka u Bostonu protiv poznatog gurmanskog talijanskog restorana u kojem im se prilikom posjeta Bostonu dogodila nezgoda.

Alice je krenula prema dijelu gdje se kupcima dijele uzorci hrane kad se, kako tvrdi, poskliznula na komad pršuta i pala te slomila lijevi gležanj.

''Cohen je pretrpjela tjelesne ozljede, gubitak užitka u životu, bol i patnju te je snosila potrebne medicinske troškove za medicinsku njegu i skrb”, stoji u tužbi, piše ABC.

Pročitajte i ovo Ilustracija - Policija Visoke kazne Neće mu opet pasti na pamet: Vožnju bez položenog vozačkog i pod utjecajem alkohola skupo je platio

Pročitajte i ovo Ilustracija Lijepa gesta Vlasnik parkirao auto u Srbiji: Kad se vratio ugodno se iznenadio

Njezini medicinski troškovi, uključujući posjet bolnici i fizikalnu terapiju, rezultirali su više od 7500 dolara računa, prema sudskim dokumentima.

U tužbi se tvrdi da je restoran bio nemaran jer pod nije bio dobro očišćen: ''Restoran je imao dužnost osigurati da površina podova bude bez nepotrebnih opasnosti, dužnost upotrijebiti uobičajenu brigu za održavanje prostorija u razumno sigurnom stanju i dužnost upozoriti na takve opasne uvjete.''

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene