Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Strašna prometna nesreća pogodila je gradić Lowell, 11. siječnja, kada je žena na prometnoj autocesti bez razloga izašla iz automobila s dvoje djece i hodala prema nadolazećim vozilima.


Marcelle Thibault, 39-godišnja žena koja pati od psihičke bolesti vozila je autocestom, naglo stala autom, okrenula vozilo i neko vrijeme vozila u suprotnom smjeru. 

Vezani članci Slika nije dostupna Na autocesti poginuli otac i 16-mjesečna beba Slika nije dostupna Poginuo u sudaru s teretnim vozilom

Zaustavila je automobil, skinula odjeću sebi i djeci, oboje ih uzela u naručje i hodala prema izlazu. Pregazila su ih dva vozila nakon čega su svi troje preminuli. 

'Ne mogu zamisliti nevjerojatniji scenarij. Ovakvo što je nezamislivo i strašna tragedija', rekao je okružni tužitelj Gerry Leone. 

Mlade žrtve, 5-godišnja Kaleigh Lambert i 4-godišnja Shane Lambert iz Brentwooda, djeca su Marcelline sestre blizanke. 

Marcella je bila kućanica, aktivna u crkvi i majka dvoje tinejdžera. Bila je jedna od osam sestara i voljela je organizirati obiteljska okupljanja. 

Leon je rekao da je Marcella vozila djecu na vikend 'pirati i princeze', a često ih je čuvala i vodila sa sobom. 

Priopćeno je da je Marcella primala terapiju za mentalnu bolest, a u posljednjih godinu dana nije imala nikakvih psihičkih problema. 

'Marcella nije bila pod utjecajem ni alkohola ni droga prilikom nesreće, to je naprosto prekomplicirano da bismo mogli točno ustvrditi što se događalo u njenoj glavi kada je izašla iz automobila', rekao je Leone.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju