Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gola žena s djecom bacila se pod aute

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strašna prometna nesreća pogodila je gradić Lowell, 11. siječnja, kada je žena na prometnoj autocesti bez razloga izašla iz automobila s dvoje djece i hodala prema nadolazećim vozilima.

Marcelle Thibault, 39-godišnja žena koja pati od psihičke bolesti vozila je autocestom, naglo stala autom, okrenula vozilo i neko vrijeme vozila u suprotnom smjeru. 

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo

Zaustavila je automobil, skinula odjeću sebi i djeci, oboje ih uzela u naručje i hodala prema izlazu. Pregazila su ih dva vozila nakon čega su svi troje preminuli. 

'Ne mogu zamisliti nevjerojatniji scenarij. Ovakvo što je nezamislivo i strašna tragedija', rekao je okružni tužitelj Gerry Leone. 

Mlade žrtve, 5-godišnja Kaleigh Lambert i 4-godišnja Shane Lambert iz Brentwooda, djeca su Marcelline sestre blizanke. 

Marcella je bila kućanica, aktivna u crkvi i majka dvoje tinejdžera. Bila je jedna od osam sestara i voljela je organizirati obiteljska okupljanja. 

Leon je rekao da je Marcella vozila djecu na vikend 'pirati i princeze', a često ih je čuvala i vodila sa sobom. 

Priopćeno je da je Marcella primala terapiju za mentalnu bolest, a u posljednjih godinu dana nije imala nikakvih psihičkih problema. 

'Marcella nije bila pod utjecajem ni alkohola ni droga prilikom nesreće, to je naprosto prekomplicirano da bismo mogli točno ustvrditi što se događalo u njenoj glavi kada je izašla iz automobila', rekao je Leone.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene