Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao u Tarantinovom filmu

Frizerka pljačkaša silovala tri dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada frizerka iz Kaluge, grada u središnjoj Rusiji, zatočila je u podrumu pljačkaša koji je pokušao opljačkati njezin frizerski salon. Nakon toga silovala ga je tri dana. Kako prenose ruski mediji, sud je odlučio podići optužnice protiv oboje.

Naime, naoružani pljačkaš upao je u salon tražeći novac. U to vrijeme unutra su se nalazile dvije frizerke i jedna mušterija. Na žalost pljačkaša, jedna od frizerki trenirala je judo i taekwondo te ga je onesposobila jednim udarcem. Zatim ga je odvela u podrum i vezala kablovima za stolicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Svojoj uplašenoj kolegici i mušteriji rekla je da će pozvati policiju. To međutim nije učinila. Nakon posla razodjenula je pljačkaša te ga prisilila da uzme nekoliko tableta Viagra i zatim ga silovala iduća tri dana. Čim je pušten na slobodu, užasnuti pljačkaš odlučio je prijaviti cijeli slučaj. Završio je u bolnici zbog ozljeda genitalija koje su navodno bile posljedica brutalnog silovanja.

'To su gluposti', izjavila je frizerka na optužbe. 'Imali smo seks samo par puta, te sam mu kupila i nove hlače. Hranila sam ga svaki dan, a čak sam mu dala i novac nakon što sam ga oslobodila.' Poslije toga ipak je odlučila podići tužbu za pokušaj pljačke. Pljačkaš je priznao kako mu je frizerka donosila hranu za vrijeme zatočeništva.

'Ne znam što će se s njima dogoditi, no bilo bi šteta da ne završe u istoj ćeliji. Mislim da bi bili odličan par', dodao je jedan policajac u šali.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene