Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Monstrum Joef Fritzl svoju je obitelj obasuo telefonskim pozivima u kojima ih moli da ga dođu posjetiti u zatvor. Ali njegovi pozivi obično završavaju tako da mu djeca poklope slušalicu, rekli su službenici u zatvoru u kojem Fritzl služi svoju kaznu.


Fritzl nije mogao osobno kontaktirati svoju 42-godišnju kćer Elisabeth niti šestero djece koje ima s njom iz incestuoznog odnosa za vrijeme njezina zatočenja u podrumu u obiteljskoj kući u Amsttetenu, piše The Sun. Ali on zna gdje ona živi i zatražio je preseljenje u zatvor koji je bliže njezinom sadašnjem domu u nadi da će ga ona ili djeca možda željeti vidjeti.

>> Fritzl odabrao zatvor daleko od kanibala koji ga želi pojesti

Vezani članci Slika nije dostupna Rosemarie Fritzl usamljena, svi vjeruju da je 'morala znati' Slika nije dostupna Sutra počinje suđenje ocu monstrumu: Psihijatrica pripremila opsežan izvještaj o Josefu Fritzlu

>> Elisabeth bijesna jer bi Fritzl za 14 godina mogao biti na slobodi

Službenici austrijskog ministarstva pravosuđa potvrdili su da Fritzl telefonira obitelji, tri tjedna nakon što je počeo služiti kaznu za silovanje i ubojstvo jednog od svoje djece.