Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: Pijani britanski komandosi pišali jedni po drugima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam britanskih komandosa 'otpravljeno' je kući nakon što su se u jednom baru u norveškom gradu Harstadu skinuli do gola, pišali jedni po drugima i ženskom dijelu gostiju dobacivali nepristojne komentare.

Komandosi su u Norveškoj boravili u sklopu vježbe na Arktiku. A nakon naporne vježbe, prošlu su srijedu malo 'opuštanja' potražili u Sfinx Baru u Harstadu. No, malo su više popili i stvari su se otele kontroli. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Incident u Zadru Zadar: Sukob s policijom ispred noćnog kluba, četvero ozlijeđenih Slika nije dostupna Skrenuo metak Mobitel spasio život zaštitaru u pucnjavi

Nakon što su se skinuli do gola, pišali po lokalu i jedni po drugima, a ponešto je 'zapljusnulo' i druge goste u lokalu. Nakon toga započeli su i s vrijeđanjem gostiju, posebice ženskog dijela. Ubrzo se pojavila i policija koja ih je odvela u pritvor. Nakon što su platili kaznu, raskalašeni Britanci pušteni su na slobodu. 

"Mogu razumjeti zašto su se prisutne žene našle uvrijeđene. Nije zabavno kada vas netko obasipa nepristojnim komentarima", rekao je voditelj bara Peter Holmbakken. 

Glasnogovornik britanskog Ministarstva obrane rekao je kako se ovaj događaj "istražuje s iznimnom ozbiljnošću". 

“Možemo potvrditi da je osam vojnika uhićeno u Norveškoj zbog nedoličnog ponašanja. Svi su pušteni nakon što su platili kaznu i odmah su vraćeni u Britaniju. Nakon dodatne istrage razmotrit ćemo kakve ćemo disciplinske mjere poduzeti protiv aktera tog incidenta", rekao je glasnogovornik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene