Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uvjeti života u austrijskim zatvorima očito su dobri, kad se njihovi zatvorenici mogu fotografirati mobitelima, raditi selfije, pokazivati svoje zalihe novca, alkohola, oružja, droge i drugih stvari, kojima mjesto svakako nije u kaznenoj ustanovi.


Zatvorenik albanske nacionalnosti šokirao je austrijsku javnost fotografijama iz svoje ćelije na kojima se razmeće mobilnim telefonima, drogom, whiskeyjem i velikom količinom novca. Dotični albanski zatvorenik nalazi se u Steinu, drugom po veličini zatvoru u Austriji, nedaleko od Kremsa, gdje služi zatvorsku kaznu zbog trgovine drogom, prenosi Kurir.

Bivši ministri snimljeni kako 'tvrtki' nude pristup političarima u zamjenu za novac!

Vezani članci Goran Lauš Voditelj odjela za droge objasnio kako se dilalo iz vrtića: "Sve su dogovarali telefonom i znali tko što treba činiti" Uhićen mladić, ilustracija Razbijena skupina trgovaca drogom: Prilikom privođenja jednom muškarcu pozlilo, hitno prebačen u bolnicu - "Pred očima mi se sin gasio!"

Da mu je u zatvoru odlično, albanski zatvorenik dokazao je fotografijama cijeloj austrijskoj javnosti, a i šire. Osim selfija, fotografirao je svoje "blago", među kojim se nalaze tri boce whiskeyja, pištolj, mnoštvo eura, linije kokaina spremne za "povlačenje" te čitava posuda puna droge.

Kao konačan šamar bila je činjenica da su čuvari reagirali odmah po objavi fotografija u javnosti, no u njegovoj ćeliji nisu pronašli apsolutno ništa. Ravnatelj zatvora Bruno Sladek naglašava kako će ga stražari držati pod budnim okom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook