Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako je to moguće?

Albanac šokirao Austriju fotografijama iz svoje ćelije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uvjeti života u austrijskim zatvorima očito su dobri, kad se njihovi zatvorenici mogu fotografirati mobitelima, raditi selfije, pokazivati svoje zalihe novca, alkohola, oružja, droge i drugih stvari, kojima mjesto svakako nije u kaznenoj ustanovi.

Zatvorenik albanske nacionalnosti šokirao je austrijsku javnost fotografijama iz svoje ćelije na kojima se razmeće mobilnim telefonima, drogom, whiskeyjem i velikom količinom novca. Dotični albanski zatvorenik nalazi se u Steinu, drugom po veličini zatvoru u Austriji, nedaleko od Kremsa, gdje služi zatvorsku kaznu zbog trgovine drogom, prenosi Kurir.

Pročitajte i ovo Ilustracija U više država Trojica Hrvata prošvercala stotine kilograma droge po Europi, USKOK otkrio kako su to učinili Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe

Bivši ministri snimljeni kako 'tvrtki' nude pristup političarima u zamjenu za novac!

Da mu je u zatvoru odlično, albanski zatvorenik dokazao je fotografijama cijeloj austrijskoj javnosti, a i šire. Osim selfija, fotografirao je svoje "blago", među kojim se nalaze tri boce whiskeyja, pištolj, mnoštvo eura, linije kokaina spremne za "povlačenje" te čitava posuda puna droge.

Kao konačan šamar bila je činjenica da su čuvari reagirali odmah po objavi fotografija u javnosti, no u njegovoj ćeliji nisu pronašli apsolutno ništa. Ravnatelj zatvora Bruno Sladek naglašava kako će ga stražari držati pod budnim okom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene