Na prvi pogled čini se da će ovo božićno drvce ostaviti za sobom veći nered od nekoliko iglica na tepihu. No, to je cijena koju je Greig Howe iz Dorseta bio spreman platiti kako bi njegovi sinovi imali Božić za pamćenje. Darovao im je bor visok 10 metara koji prolazi kroz sve katove kuće te izviruje kroz krov.


Ipak riječ je samo o optičkoj iluziji koju je stvorio Greig Howe, 35-godišnji dizajner, piše Daily Mail. Dva dana trebala su mu da prepili bor te ga postavi kroz sobe njihove kuće i na krov kako bi izgledalo da bor probija katove. To ga je stajalo 250 funti, a ne bi uspio bez pomoći sedmero prijatelja.

Vezani članci Ukrasili radno mjesto Njihova radna mjesta su spremna za Božić, stvarno su se potrudili Slika nije dostupna Zašto uopće kitimo jelku za Božić?

Howe je razveden i živi s trojicom sinova, 11-godišnjim Harryjem, 3-godišnjim Ronijem i jednogodišnjim Finnom. Obitelj je božićno drvce okitila sa 160 kuglica i više od 2 tisuće lampica. 'Samo sam dečkima želio darovati Božić koji nikada neće zaboraviti. Izvana se čini kao da je bor toliko visok da probija stropove i sam krov', kaže Greig.

Bor je kupio na privatnom imanju u New Foorsetu nakon što je njegov najstariji sin Harry protekle godine bio nezadovoljan veličinom njihovog bora. No, nije imao pojma što otac planira za ovaj Božić, a iznenađenje ga je dočekao kad je došao iz škole.

'Izgleda odlično. Prošle godine imali smo božićno drvce iste veličine i tada sam pitao oca možemo li za drugi Božić imati još veći bor. No, nisam imao pojma da će biti ovoliki, kada sam ga ugledao zanijemio sam, zaista sam pomislio da naš bor ide kroz krov', uzbuđeno je ispričao 11-godišnji Harry.