Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije godine od nestanka

FOTO: Kako bi danas izgledala Madeleine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji nestale britanske djevojčice Madeleine McCann objavili su fotografiju koja pokazuje kako bi njihova kći danas izgledala, dvije godine nakon misteriozne otmice u portugalskom ljetovalištu.

Fotografija pokazuje nasmijanu djevojčicu s rozim rajfom u dugoj plavoj kosi, a riječ je o ilustraicij koja govori kako američki stručnjaci misle da danas izgleda šestogodišnja Madeleine, piše APTN. Ilustracija kako bi Maddie izgledala danas postavljena je uz njezinu staru fotografiju, a obje su ispod natpisa 'Jeste li vidjeli ovu djevojčicu?', i 'Ne odustajte od mene'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Majaka nestale Maddie McCannovi se vratili na mjesto nestanka Maddie Slika nije dostupna Apel na savjest VIDEO: Kako bi danas izgledala Maddie McCann?

>> McCannovi opet pokreću potragu za Maddie

Poster, koji je izradio američki Nacionalni centar za nestalu djecu, prije dva dana premjerno je prikazan u Oprah showu u kojem su gostovali Garry i Kate McCain, roditelji djevojčice otete prije dvije godine. Malena Madeleine McCann nestala je iz apartmana u portugalskom ljetovalištu Praia de Luz 3. svibnja 2007., u vrijeme kada su njezini roditelji s prijateljima večerali u obližnjem restoranu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene