Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Težak 'samo' 3,7 mlrd. dolara

Istina o Trumpovom bogatstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump "težak" je 3,7 milijardi dolara, 800 milijuna manje nego prošle godine, procjenjuje u srijedu časopis Forbes koji spomenuti gubitak većim dijelom pripisuje padu tržišta nekretnina u New Yorku.

Forbes je ispitao imovinu njujorškog milijardera i utvrdio da je 18 od 28 nekretnina izgubilo na vrijednosti, uključujući Trump Tower na Manhattanu i Mar-a-Lago klub u Palm Beachu na Floridi. Prema Forbesu, koji prati Trumpovo bogatstvo u posljednje 34 godine, pala je i vrijednost nekretnine na 40 Wall Streetu.

Pročitajte i ovo Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864. Donald Trump Mir u Europi Otkriven Trumpov tajni plan za završetak rata u Ukrajini? "To bi značilo konačni kolaps svjetskog poretka"

Istovremeno je jedna nekretnina zadržala svoju vrijednost dok je vrijednost sedam nekretnina, uključujući i nekretninu na adresi 555 California Street, što je druga najveća zgrada u San Franciscu, porasla.

Detalji Trumpova bogatstva nisu jasno poznati. Protiveći se desetljećima staroj tradiciji američkih predsjedničkih kandidata, Trump je odbio objaviti svoju imovinsku karticu. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene