Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZABAVA RAZDORA

Stigao rezultat testa na droge finske premijerke: Ona je ranije rekla da se nikada nije drogirala

Sanna Marin - 1
Sanna Marin - 1 Instagram
Aktualno Galerija Finska premijerka Sanna Marin Finska premijerka Sanna Marin Foto: Afp Sanna Marin - 1 Sanna Marin - 1 Foto: Instagram +0 Sanna Marin - 1 Galerija 1/3 >>
Finska premijerka Sanna Marin bila je negativna na testu na droge koji je napravila nakon što je prošlog tjedna objavljena videosnimka na kojoj se vidi kako tulumari s prijateljima, priopćeno je u ponedjeljak iz ureda premijerke.

Društvenim mrežama prošli su tjedan počeli kružiti video zapisi Marin (36) na zabavi s finskim zvijezdama, a ubrzo ih je objavilo nekoliko medija u Finskoj i inozemstvu.

Marin je u četvrtak izjavila da joj smeta što su videosnimke njezinog plesa na privatnim zabavama objavljene na internetu jer su bile namijenjene samo prijateljima.

Marin, koja je u prosincu 2019. postala najmlađa čelnica vlade na svijetu, pristala je u petak na testiranje na droge, poručivši da se nikada nije drogirala i da nije vidjela nikoga da to radi na zabavi na kojoj je bila.

Čelnica finskih socijaldemokrata Marin također je izjavila da njezina sposobnost obavljanja službenih dužnosti te subote navečer nije bila narušena te da bi otišla sa zabave da je morala raditi.

Dio Finaca je podržao Marin, dok su drugi doveli u pitanje njen postupak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene