''A ti si plazila po Radeljaku''

Vlatka Pokos sukobila se s našim redateljem zbog izjave o finskoj premijerki: ''Pretjeruje s plaženjem po frajerima koji nisu njen muž!''

Vlatka Pokos- - 3 Vlatka Pokos- - 3 Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos +0 Vlatka Pokos- - 3 Galerija

Vlatka Pokos osvrnula se na ponašanje finske premijerke Sanne Marin te poručila da pretjeruje s ludovanjem i druženjem s muškarcima koji nisu njezin suprug.

Naša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos imala je što reći o postupcima finske premijerke Sanne Marin.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Podsjetimo, Sanna je proteklih nekoliko dana među glavnim vijestima u medijima jer je tulumarila, a snimka sa zabave izašla je u javnost. 

Marin je partijala s prijateljicama i plesala s muškarcem za kojeg se navodilo da je glazbenik Olaviju Usivirti, a dio javnosti tražio je i da napravi test na droge. 

Među ostalim, podrška finskoj premijerki je i naš redatelj Dalibor Matanić, koji je na svojem profilu na Instagramu objavio njezinu fotografiju te u opisu napisao: ''Carica''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalibor Matanic (@dalibormatanic)

I dok su brojni pratitelji podržali i Matanića i Sannu, u komentarima se javila Vlatka Pokos te pokrenula prepirku.

''Malo pretjeruje s divljanjem i plaženjem po frajerima koji joj nisu muž. Ipak je premijerka'', napisala je, a Matanić joj nije ostao dužan.

''Upravo suprotno, ona je 10 svjetlosnih godina ispred naše patrijarhalne prćije koja dijeli društvo na 'frajere' i 'ribe'", izjasnio se.

''Uopće nije stvar u tome. Kad obnaša javnu funkciju, predstavljaš tu instituciju a ne samo sebe. Žena pretjeruje. Emancipacija za mene nije razvrat, drogiranje i pijančevanje. Ne vidim što je u tome genijalno'', vratila mu je Vlatka, a Matanić je potom za usporedbu iskoristio i bivšu predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović.

''Meni je sve genijalno što nije Kolinda.''

Nije dugo trebalo da se netko osvrne na Pokosina bivšeg partnera Dikana Radeljaka.

Daliborov pratitelj napisao je: ''Ti si plazila po Radeljaku… Pa šta?''

A Vlatka mu je potom oštro uzvratila: ''A ti si malouman, pa što?''

Rat se u komentarima nastavio, a već je poznato da Vlatka često izazove lavine komentara svojim postupcima i izjavama.

Zbog showa ''Ples sa zvijezdama'' Vlatka se iz Kanade vratila u Hrvatsku, a iz Kanade je redovno pratila i komentirala hrvatsku scenu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Vučković - 5 Severina Vučković - 6 +26 Severina Vučković - 3 Celebrity Seve je u Poreču pjevala u kombinaciji punoj proreza o kojoj će se još dugo pričati: ''Nema joj konkurencije!''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere Cansu Dere - 2 Cansu Dere - 3 Cansu Dere - 4 +2 Cansu Dere - 5 Celebrity Zvijezda serije ''Nevjera'' koja je u Hrvatskoj bila pravi hit pokazala je svoju bombastičnu figuru u bikiniju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene