Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nisam kriv'

Elvis Hadžić poriče krivnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elvis Hadžić iz Velike Kladuše, koji je prošli tjedan uhićen pod sumnjom da je umiješan u ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića, obranu će temeljiti na potpunu nijekanju krivnje za optužbe koje mu se stavljaju na teret, izjavio je u utorak za internetsko izdanje 'Dnevnog avaza' Hadžićev odvjetnik Nedžad Sarajlija, koji ga je posjetio u bihaćkom pritvoru.

'Moj branjenik rekao mi je da on s događajima u Zagrebu nema nikakve veze. Osim toga nijekao je i da je ikad u životu upoznao osobe s kojima ga sada povezuju', kazao je odvjetnik Sarajlija, aludirajući na tvrdnje koje su prenijeli mediji. Po tim tvrdnjama Hadžić je bio povezan s bratićima Matanić i Amirom Mafalanijem koji su također uhićeni zbog sumnje da su umiješani u Pukanićevo i Franjićevo ubojstvo. 

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

>> 'Hadžić na dan ubojstva bio s Matanićima i Mafalanijem'

>> Lice Elvisa Hadžića nije ono s fotorobota

Po Sarajlijinim riječima Hadžić je sam tražio da bude podvrgnut poligrafskom ispitivanju te da se obavi analiza DNA njegove krvi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene