Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Hadžić na dan ubojstva bio s Matanićima i Mafalanijem'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elvis Hadžić iz Velike Kladuše, koji je u četvrtak uhićen pod sumnjom da je umiješan u ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića, bio je povezan s također uhićenim bratićima Matanić i Amirom Mafalanijem a na dan atentata je s njima bio u Zagrebu, tvrde u subotu sarajevski dnevni listovi.

Pozivajući se na izvore iz Tužiteljstva Unsko-sanske županije koje je zaduženo za istragu o Hadžiću, 'Dnevni avaz' piše kako postoje dokazi da je Hadžić viđen u društvu sa sumnjivom trojicom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završne riječi u slučaju Pukanić 'Pukanić je ubijen jer je mogao razotkriti vrh vlasti' Slika nije dostupna Ispitani posljednji svjedoci Dovršen dokazni postupak na suđenju za ubojstvo Ive Pukanića

>> Policija zna tko je dovezao skuter, traje potraga u Hrvatskoj i BiH

>> Lice Elvisa Hadžića nije ono s fotorobota 

>> Pretresi u Doboju u vezi ubojstva Pukanića

Prema neslužbenim informacijama koje prenosi 'Oslobođenje', Hadžić je tijekom dosadašnjeg ispitivanja potvrdio kako je doista bio u Zagrebu na dan atentata no pri tom je iznio i alibi koji bi trebao ukazati da s Pukanićevim ubojstvom nema veze.

Husein Huzejrović, bihaćki tužitelj koji vodi istragu, medijima je pak kazao kako je na temelju dokaza koji su mu dostavljeni zaključio da bi Hadžić mogao biti povezan s počiniteljima Pukanićeva ubojstva. Iz tog razloga Hadžiću je tužitelj i odredio jednomjesečni pritvor.

Zanimljivi podatak vezan za Hadžića je i onaj da je u prošlosti bio i u Legiji stranaca. Tamo je navodno služio u razdoblju od 1989. do 1992. godine. Mediji nagađaju kako bi to mogao biti temelj i za njegovo poznanstvo s vođom tzv. Zemunskog klana Miloradom Lukovićem.

Hadžić je tijekom rata u Bih živio u Njemačkoj da bi 1996. bio deportiran a potom je bio umiješan u različita kaznena djela. U vrijeme uhićenja bio je zaposlen kao zaštitar u jednoj diskoteci u Kladuši.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene